Translate

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hullut päivät -Galna Dagar!


"Stokkan" Hullut Päivät kuvasto ilmestyi tänään.Mun omat henkilökohtaiset hullut päivät ovat sijoittuneet kuluvalle viikolle, jolloin ei ole tapahtunut juuri mitään ulkoisesti, mutta sisäinen kehon hulluus on ollut pääroolissa.

En ole sairastanut näin rankkaa kuumeista influenssaa miesmuistiin. Koko viikko on mennyt maatessa. No enhän minä voi koko ajan vain maata, huutaa aivoni kuumeilun keskeltä. Pakkohan sun on jotain tehdä. Kroppa on eri mieltä ja vaatii kuumelääkkeitä ja aloilleen asettumista, hiljentymistä ja lepoa. Aivot kohtaavat voittajan ja yhtyvät hiljaisesti kehoni käskyihin rauhoittua.

 Omat hullut päivät jatkuvat, kun huomaan hortoilevani keittiön ja makuuhuoneen välistä kulkuväylää, joka on sumea silmissäni ja muutenkin pimeä, koska en jaksa laittaa valoja päälle, sillä liika valo rasittaa silmiäni ja aukaisisivat kyynelkanavani ja minä haluan, että muut paikkani avautuisivat, kuten nenä, kurkku ja korvat.

Kaadan vedenkeittimen kuumentamaa vettä isoon teekuppiin ja liotan vihreää teepussia siinä. En jaksa liottaa vaan odotan ja odotan ja sitten heilautan pussia kunnes aromit leviävät veteen. Töräytän perään juoksevaa hunajaa viimeisen kerran, sillä puteli on käytetty loppuun.Teepusseja on sentään viisi jäljellä 25 pakkauksessa. Kahvi ei maistu ja teetä en käytä kuin hulluina päivinä. Sitten pillerit kehiin, joihin sain reseptin Terveystalon terveydenhoitajalta; Flavan pari kertaa vuorokaudessa ja Duact kolme kertaa samassa ajassa. Lisäksi yöksi nautin Cocillana yskänlääkettä, koska se saa hullun yskäni tukahdutettua yöunieni ajaksi. Yöuneni sijoittuvat milloin mihinkin aikaan vuorokaudesta hulluina päivinä. Hullut päivät eivät tunnista kellonaikoja eivätkä vuorokauden rytmejä. Ne eivät välitä ruokailuajoista, tv-ohjelmista tai henkilökohtaisesta hygieniasta.

Olen pysäkillä vastoin tahtoani. Bussikyyti vie minut omaan kauppakeskukseen. Siellä on Avoimet ovet minulle ja tutustun tarjontaan. Heal yourself -kylttejä on joka puolella. Lisäksi Anna itsellesi aikaa toipua on yksi suosituimmista tarjouslapuista. Katselen kauppakeskukseen silmät ummessa, kuumemittari kainalossa pimeässä makuuhuoneessa, otsa hiessä, keho kuumana anoen helpostusta. Hyllystä löytyy Auringonhattu-uute, PanadolHot ja useita erilaisia C-vitamiini- ja sinkkiporetabletteja. Herään ja lähden jälleen vaeltamaan kulkureittiä kohti keittiötä ja lataan vitamiiniannoksen lasiin. Hullut päivät jatkuvat.

Hullujen päivien eräänä ohjelmanumerona oli mm. koira joka rassasi moottoripyörää. Koira pyöritteli moottoripyörää sujuvasti puolelta toiselle ja moottoripyörä sinkoili voimattomana ja heitti useita voltteja olohuoneen matolla. Aaarrrgg mitä menoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti