Translate

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Voi mikä hyvä idea on soittaa rokkia

Ihan kiva hiihtää latuja, tallata katuja. Ihan kiva juosta hikipannassa, kastella jalkoja rannassa,
mutta mikä hyvä idea on soittaa rokkia. Hauska potkii palloa, hauska iskee karatea, puristaa pakaroita joogassa tai pysyä tahdissa bodypumpissa, But What A Great Idea is to play Rock 'N Roll! Jeah!
Lordin kanssa kuvissa Kuorosota aikaan. Lordilla nykyään vielä enemmän hirviölookkia ja meikällä lyhyempi letti.

Nätti-Jussi on ollut puheenaiheena viime aikoina. Oli Pohjanhovissa kuluuneella viikolla Lapin Kansan järjestämä tilaisuus, jossa oli asioista kertomassa mm. Nätti-Jussin kirjan julkaissut Lasse Lehtinen ja kaikkien tuntema Jope Ruonansuu, joka nykyisin edustaa lappilaista huumorosastoa. Nätti-Jussin tarinat ovat legendoja, joita kannattaa lukea, vaikka parikin juttua. Niistä tullee hyvälle päälle. Yksi kuvaaja ehdotti meikäläiselle, että ala tekemään show kokonaisuus Jussin jutuista. Aina välillä soittelet kitaralla ja laulat. Varmasti olisi keikkaa vanhainkodieissa. Miten ideaa saisi kehiteltyä niin, että keikkaa olisi muuallakin kuin vanhainkodeissa. Uusi tuore Nätti-Jussi.
Juttua riitti kun oltiin Kaihonkaravaanin äijien kanssa takahuoneessa. Kuva otettu viime keväänä.

On se juma hurjaa hommaa välillä Rovaniemen kulmillakin. Kuulin, että poikaporukka oli ollut kaupungilla bilettämässä ja yksi niistä oli enemmän kuin pikkupäissään ajautunut erilleen. Kävellyt poliisilaitoksen ohi terveyskeskuksen oveen koputtelemaan apua talvipakkasessa. Poika oli ollut ihan jäässä ja koputtanut niin lujaa, että oli etuoven lasi mennyt rikki ja lasi oli vetäny valtimon auki....voe perskutarallaa! Poika oli istahtanut alas ja aamulla ilmeisesti pelastajat olivat tulleet paikalle. Poika ei ollut kuollut verenhukkaan. Kiitos pakkasen, joka oli hyydyttänyt aukinaisen valtimon verenvuodon, mutta sormet oli jouduttu amputoimaan. Voe perkule! Oli siinä liian kova opetus nuorelle pojalle.
Tuure Kilpeläinen ja Kaihonkaravaani (osa siitä) juuri keikan jälkeen.

Kuulin tuossa yheltä kaverilta, että Kimi oli avannu 200 euron piikin Playa Del Inglesissä ravintolaan ja tietysti hirveästi oli tullut paikalle ihmisiä, koska kuuluisa formulakuski istui samassa baarissa. Kimi oli melko nopeasti häippässy paikalta juuri suuren ihmismäärän vuoksi ja sanonu baarimestarille, että antaa olla. Piikkiä jäi käyttämättä 165 euroa. Baarin omistaja, (joka on mun kaverin kaveri) päätti laittaa baarin tiskille tippiastian, joka oli varustettu Kimin nimellä ja teksti oli about näin: Kimi Räikkösen omakuppi!

Mitä tälle kupille kuuluu nykypäivänä? Mikä tässä on mielenkiintoista? No se, että Kimi kehitti tietämättään ohjelmanumeron kyseiseen kuppilaan. Eräs suomalainen Erkki Virtanen (keksitty nimi) oli huomannut tippiastian ja sanonu sivoisessa kännimärööli tilassa - Vittu Kimi on köyhä. Mää oon paljon rikkaampi. Paljons zeee maksaa et mää zaan oman nimen tohon purkkiin? No jos maksat yli 165 euroo, niin nimi vaihtuu -baarimestari tokaisi ja nimi vaihtui. Näinä päivinä oman nimen saanti tippiastian kylkeen maksaa about 220 eguu. Kannattava ohjelmanumero baarille, kun saa aina edellisen summan itselle.
Lordi ja kuorosotilaita. Me leivottiin rieskoja...nam nam! Ei tainnu hirviö ite olla oikein leivontamiehiä muistaakseni.

Eilen kävin kivan reissun Simojärven rantamaisemissa Kaukomaa -nimisessä isossa hirsirakennuksessa. Soitin akustisesti synttärijuhlissa. Sieltäkin tarttui ainakin yksi tilanne mieleen, joka ei lähde pois. Se pitänee julkaista täällä. Vai uskaltaisko? Eihän täällä pidä kirjoitella härskejä juttuja :)
Varmasti kesällä hieno paikka. Mahtuu häitä ja muitakin juhlia pitämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti