Translate

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Keikoilta kuultua vol1

Kun sitä keikoilla kulkee, niin kantautuu monenlaista juttua korviin. Voisin pari juttua näin alkuun latasta tänne blogiin ja nämä jutut on tarua tai totta. Älä ota sitä vakavasti.

The Järjestysmiehistä Heikki ja minä Rovaniemellä Cafe Tivolin keikalla keväällä 2012.

Formulatähti oli juhlimassa ensimmäistä maailmanmestaruutta. Viina oli, mutta maito loppu. Ne lähti hakemaan sitä helikopterilla kuuden kilometrin päästä keskustasta. Ne juhlat oli tässä aivan lähistöllä, mutta helikopterilla toimitus oli nopein tapa, naureskeli tuntematon tuttavuus. - Jumalauta sitä menoa riitti ja viis-satasia vilahteli myöhemmin yöllä yökerhossa ja juomia ei ollut yhdellä tai kahdella pöydällä, vaan koko ravintola oli täynnä niitä. Nehän kuulemma on nimenneet ainakin muutamissa formulaosakilpailuissa sen juomankin kyseisen tähden mukaan. Siis sitä juomaa tulee, kun sanoo oikean nimen, vaikka Unkarissa.

Tässä oli yleisön fiilikset, kun The Järjestysmiehet soitti Tivolissa keväällä 2012

No eihän tuo vielä mitään, mutta ootko kuullu mitä se yks äijä teki? Siis sehän on tosi mukava selvinpäin. Sosiaalinen ja fiksu kaveri, mutta sitten kun se ottaa niin kaikki maailman kirjat menee sekaisin ainakin viiden kilometrin säteeltä. Yhtenä iltana se otti oikein kunnon kännit ja meni nukkumaan. Ei kussu petiin, vaan oli muistanu käydä vessassa, mutta sitä oli alkanu panettaan ilmeisesti aikalailla siinä kaameassa kännissä. Oli pari vetoa vedelly vieressä unessa makaavaa lyyliä. Mimmi oli hoksannu hommat ja heilattanu äijää päin pläsiä niin että tuntu. Ei ollut oikein tykänny, kun oma velipoika oli töytäissyt hanuriin kesken unien.

Olihan se hurmoksellista! Sain oikein valkolakin päähän kesken keikan.


Perskutarallaa sellasta se elämä on - tuumas tuntematon- No miten niillä sitten meni siitä eteenpäin asiat? - No se kiva ja sosiaalinen kaveri ihmetteli ku sisko ei ollu puhunu sille pariin vuoteen mitään, että mikähän sitä oikein vaivas, kun normaalisti sitä juttua oli riittäny ihan sietämättömyyteen asti. No se oli menny ja kysyny ja voit vaan kuvitella miltä äijältä oli tuntunu ku sisko oli sanonu, että vetasit mua hanuriin, silloin mökillä kännissä. On ne kuulemma siitä selvinneet ja juttelevat jo ihan normaalisti. Eihän siinä auta ku jatkaa kulkua eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti