Translate

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

The Järjestysmiehet keikalla vol1

Lakit narikassa ennen keikkaa ja keikan jälkeen!
Rock N Roll! Siitä lähti The Järjestysmiesten show käyntiin."Järkkärit" vyöryivät suurena rokkimonsuuniaaltona Levin kylpylähotellissa. Usea vieras luuli viettävänsä iltansa rauhallisesti kunnes äkillinen rokkimyrsky yllätti heidät nopeasti.

Saavuimme eilen keikalle tavanomaisesta poiketen useammalla autolla. Sodankylästä tai oikeastaan Pyhätunturilta Kettusen Markukselta tuli tekniikka ja valot hoiti Erkka. Tuonosen Pepe oli Kieringissä lentomäen MM- kisoissa, jotka kuulemma jälleen tullaan perumaan kovan tuulen vuoksi.Kumpulan Heikin järjestämissä kisoissa ei ole hyppyriä ja yhdelläkään osallistujalla ei ole edes suksia mukana, mutta niitähän ei tarvi sellaisissa lentomäen MM- kisoissa, jotka joudutaan joka tapauksessa perumaan. Pepe siis tuli omalla autolla tai oikeastaan kelkalla keikalle Kieringistä päin.

Vaaran Heikki oli viettämässä pääsiäistä perheensä ja sukulaisten kanssa Alakylässä, joka sijaitsee lähellä Kittilää, joten poimimme Heksan kyytiin Kittilän Shelliltä Jonnisen Ykän kanssa. Ykän kanssa ajoimme ainoaa virallista The Järjestysmiesten autoa. Virallisen siitä tekee se, että siihen autoon maksetaan porukalla bensat ja sillä autolla olisi jokaisella ollut mahdollisuus matkustaa keikkapaikalle. Virallinen keikka-auto lähti Rovaniemeltä pysähtyen Lohihovissa Tauno Hattukankaan baarissa maailman parhailla sokerisilla muhkeilla munkeilla.

Majoittautuminen meillä on noin 5 kilometrin päässä Levin ytimestä Atrissa eli kun Leviltä lähdetään Muonioon päin, niin oikealla on valkoisella pohjalla musta teksti Atri ja nuoli vasemmalle eli siis käännytään vasemmalle ja ajellaan tietä pitkin kilometrin verran niin löytää Luhtitalot ja yhdessä niissä asuu pari yötä The Järjestysmiehet. Viime yönä meidän kanssa asui myös Tuonosen koko perhe, koska jostain ihmeen syystä ohjelmatoimisto eli firma, joka meidän keikan järjesti oli perunut yhden jo ennalta varatun huoneen. Sopu sijaa antoi ja kaikki mahtuivat hienosti nukkumaan noin 60
neliöisessä saunallisessa asunnossa, jossa usein asuu sesonkien aikana henkilökuntaa. Tämä paikka on kuin lähiö.Siitä muistuttaa pihamaalla mm. lasten leikkipaikka keinuineen ja kiipeilytelineineen.
Ikkunasta näkee Levitunturin ja sen päällä möllöttävän Panoraama hotellin.

Heti kun saimme soundcheckin tehtyä eilen menimme nauttimaan jumalaista gourmet ateriaa Kylpylähotelliin. Pöydän antimet olivat todellakin parasta A- luokkaa sammenmädistä katkarapumarinaadien ja useiden ruokalajien kirjosta saavuttaen kliimaksinsa jälkiruokapöytään, josta löytyi mm. hillatäytekakkua. Jam jam!

Keikan jälkeisiä tunnelmia :)
Saunasta kuuluu kiukaan ääni, kun Jonninen heittää löylyä kiville. Kettunen ja Vaara ovat unien mailla, Tuononen rinteessä ja meikäläinen ihan vaan rentoutuu. Rock on! Illalla uusi show uuden rokkimonsuuniaallon syöksyessä entistäkin vuolaampana sateena yleisön päälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti