Translate

torstai 14. maaliskuuta 2013

Eilen oli juhlapäivä!

Aamulla parhaat päälle ja menoksi.Pysähdyin hetkeksi ja mietin mistä on kyse. Fiiliksessä oli samanlaisia oireita kuin olisi ekakertaa menossa tytön kanssa treffeille tai haki jopa sitä hurmosta kun ekakertaa poikien kanssa tehtiin sahtia, piilotettiin se koulun katon villoihin ja aika oli valmis ja ilta edessä.

Toivottavasti tämä päivä ei pääty samalla tavalla kuin meillä poikien kanssa eli ulostettiin ja heiluttiin  horjuen silmät kiiluen Ounasvaaran metsässä talvipakkasessa. Oltiin kuin lentoon lähdössä ja sahti oli aivan perkuleen pahaa ja kuviteltiin sen sisältävän suuren määrän alkoholia, vaikka totuus oli aivan toinen.


Renkaat rullaa Peugeotin alla ja Pyhätunturi lähestyy. Ilma on kirkas ja maaliskuu hymyilee aivan eri tavalla kuin esimerkiksi marraskuu.On Aki Mikkonen Bandin ensimmäinen yleinen keikka tänä iltana Pyhätunturin Carlsberg Housessa. Petteri ja Jorma heittävät juttua ja ehkä eivät ajattele tätä keikkaa mitenkään erikoisena. No onhan nuita keikkoja itselläkin takana ja olen omalla nimelläkin tehnyt niitä ja esiintynyt suurenkin yleisön edessä pelkällä mies ja kitara tyylillä. Nyt on kuitenkin fiilistä enemmän, sillä setissä on omia biisejä. Niitäkin olen aiemmin esittänyt, mutta nyt ollaan oikein treenattu biisejä....hah hah!

Kemijärvellä karavaani pysähtyy rivitalon eteen. Ajamme auton parkkiin ja menemme päätyhuoneistoon. Siellä on kolme kuppia ja aromikkaat kahvit. Tässä asunnossa asuu minun rakastama jo 88 -vuotias mummoni. Aivan iiihana ilta on tulossa. Mummossa on edelleen voimaa joka saa elämän maistumaan hyvältä.


Pyhätunturi Here We Come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti