Translate

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Tänään ei juhlita!

Se oli aamuyö klo04 pintaan, kun saavuimme takaisin Pyhätunturilta. Treenikämpälle purettiin kamat. Jormalla oli auto parkissa hyisessä - 30 asteen pakkasessa treeniksen pihalla. Onneksi lähti käyntiin. Minulle on tullut duuni peräkärryn peruuttamisesta, joten ilomielin sen peruutin sisälle lämpimään halliin, jossa purimme laitteiston soittohuoneeseen. Ja uskokaa tai älkää, mutta tuohon aikaan vaikka väsymys on alituista, roudaaminen on nopeampaa kuin koskaan, koska oman peti siintää silmissä voimakkaasti.

Tämän takia jäi yöunet lyhyeksi to-pe välisenä yönä.
Petteri heitti minut kotiin ja sukelsi yön pimeyteen peräkärrynsä kanssa. Kierrokset olivat päällä ja päässä hieman surisi keikan tiimoilta ja menin sänkyyn nauttien Valion viiliä, joka oli maustettu hilloilla siis suomuuraimilla tai lakoilla, ihan miten haluatte kyseisen marjan nimen lausua. Carlsberg Housessa Pyhätunturilla oli tarjolla munkkia, kahvia ja vettä, joten se ei paljon lämmittänyt, mutta jostain nimeltä mainitsemattomasta syyystä ruoka ei maistunut viiliä enempää ja nukuttikin niin vietävästi. Laitoin puhelimen aamuksi pirraamaan ja tasottelin tietä unten maille.Seuraavaksi heräsin klo 8 ja eiku kahvit tippumaan ja taas matka jatkuu.

Tänään ei juhlita, vaan ohjelmassa on jotain muuta eli Ounasvaaran hiihtokeskuksen kuulutusrakennus kutsuu minua luokseen yhdistetyn hiihto-osuuden kuuluttamisen ansiosta. Pitänee ottaa mukaan pari kivaa levyä, jotta hiihtäjät saavat työntöihinsä tahdin ja voimaa jostain. No ehkä ovat kauden aikana tottuneet ilman musaakin nopeasti hiihtämään. Illalla nähdään kuka on vahvin Continental cupin osakilpailussa. Vedän hieman sanojani takaisin eli kyllä tänään joku juhlii voittajana iloisena keskimmäisellä paikalla palkintopallilla mitali kaulassa ja kukat kädessä.

Hip Hei! Ai niin....lauantaina ja sunnuntaina Pohjois-Suomen Rakennusmessut Lakkapäällä!
Ja on lauantaina muutakin ohjelmassa.....taitaapi olla maisterijuhlat Nivankylässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti