Translate

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Aki Mikkonen Band Pyhätunturilla ja Sikajuhlilla

Hello Everybody!

Käväsin Posiolla mutkan tänään. Aamulla oli tienpäällä pakkasta -32 astetta ja aurinko paistoi. Hyvä keli oli ajella. Takasin tullessa -18. Näin se aurinko alkaa pikkuhiljaa lämmittämään. Paluu matkalla pysähdyin Vanttauskoskella ja kas vain, vanha tuttuni Mika eli Mikakon omistaja ite oli myyntitiskin takana. Kun kahvikuppini oli tyhjä olimme sopineet heinäkuun Mikakon Sikajuhliin esiintyjäksi Aki Mikkonen Bandin. Rock 'N Roll!!

Posiolla oli talventaikaa!
Tänään on treenit ja ehkä huomennakin, kun hiotaan settiä teräväksi tuleviin keikkoihin. Meillä on oikein rento fiilis reeneissä. Omia biisejä tulee torstaina 14.3 Pyhätunturilla muutama. Youtubebiisi Karu On Maailmani, Pariisin loma antoi biisin Champs Elysee By Night, Lappiin sijoittuva Kaamosaikaan ja 2004 ilmestyneeltä levyltä biisi Tuulee Taas. Muita omia kappaleita, joita tulemme esittämään lähitulevaisuuden keikoilla ovat: Rakkauden Velhotar, Mies Ilman Sanoja ja Aurinkolasit.

Suomalaisista coverbiiseistä esitämme ainakin Tuonelan Koivut, Hengaillaan ja Tehosekoittimen Com'on baby Jeah! Mahtavia biisejä kaikki kolme. Saas nähdä millaiset sovitukset saadaan aikaan.

Olin tuossa viime vuoden keväällä moottorikelkkaonnettomuudessa ja oikean jalan reisi meni takaa aivan mustaksi. Siitä lähtien on jalka hieman viotellut. Eilen erinomainen fysioterapeuttini löysi vian kohdistetusti ja sain ohjeet miten jalka saadaan priimakuntoon. Jalka ei ole haitannut heilumista keikoilla, mutta juokseminen on ollut tukalaa kivun vuoksi.

Oikein aurinkoista päivän jatkoa kaikille ja tulkaahan keikoille!

Se on Moro!

Aki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti